عمده ترین فرق بادام ایرانی و خارجی در طعم آن است. طعم و مزه بادام ایرانی به نوع آن بستگی دارد. بادام های خارجی، به طور کلی، طعمی ملایم تر و کمی تلخ دارند. تلخی بادام خارجی به دلیل نوع کود و آبیاری آنها است. بادام خارجی به دلیل فرآوری های بیشتر، طعم و مزه طبیعی خود را تا حدی از دست می دهد.
بادامهای ایرانی مانند بادام مامایی، سنگی و منقا، طعمی شیرین و دلچسب دارند. بادام ایرانی به خصوص بادامهای سنگی و مامایی، دارای روغنی طبیعی هستند که طعم و مزه بی نظیری به آنها می دهد.

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.