شنبلیله به دلیل بوی تیز و تندی که دارد کمتر در غذا استفاده می شود و میزان بیشتر آن باعث تلخی قورمه سبزی می شود
.اگر میخواهید خورش قورمه سبزی جا افتاده تر و روغن بیشتری بیاندازد، سبزی ها را ریز تر و یک دست تر خرد کنید.
از سبزی تازه برای خورشت قرمه سبزیتان استفاده کنید تا خورشتتان خوش رنگ و بو تر شود و یا می توانید سبزی را به صورت خرد شده خام داخل فریزر بگذارید و قبل از درست کردن خورش آن را سرخ کنید.
سبزی قورمه سبزی را خیلی زیاد سرخ نکنید.برای اینکه سبزی خاصیت خود را از دست میدهد.
برای اینکه قورمه سبزی شما عطر مطلوبی داشته باشد ،از شنبلیله کمتری استفاده کنید تا طعم قورمه سبزی تلخ و بوی آن تند نشود .
اضافه کردن کمی برگ کرفس خشک به سبزی قورمه سبزی برای بهتر شدن عطر و بوی قورمه سبزی مفید است.
رای اینکه رنگ قورمه سبزی تیره نشود، سبزی و روغن را همزمان روی حرارت بگذارید و صبر نکنید تا سبزی روی حرارت خشک شود بعد روغن را اضافه کنید.
داخل قورمه سبزی به جای شنبلیله تازه میتوانید یک قاشق سوپخوری سرخالی،
شنبلیله خشک استفاده کنید

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.